Voor elk item dat ik verkoop, plant ik een boom

Dank u voor uw bomen

Voor elk item dat ik verkoop, plant ik een boom.
Als je 3 posters en 3 lijsten koopt, plant ik 6 bomen.
Of beter gezegd, het is eigenlijk alsof JIJ je eigen bomen plant in mijn WeDoArt-bos. In een poging om CO2-neutraal te zijn, werk ik samen met Tree-Nation, die zich enorm inspant om de hoeveelheid bos te behouden - dit werk steun ik natuurlijk.
Waarom doe ik dat?
Ik vind dat een bedrijf nooit een negatieve impact op het milieu mag hebben. Met mijn intrede in de wereld van posters wist ik vanaf het begin dat het niet gemakkelijk zou zijn om waar te maken. Hoewel ik een drukker ben met 100% groene stroom, milieuvriendelijk papier gebruik en elke dag strijd om de CO2-uitstoot te verminderen, ben ik me ervan bewust dat de posterindustrie een grote boosdoener is voor het klimaat en onze planeet schaadt. Daarom wil ik nu een positieve bijdrage leveren aan het zorgen voor de planeet, het klimaat en onze kinderen door mijn klanten bij het proces te betrekken zodat we samen de planeet kunnen herplanten.

Wat is Tree-Nation?
Ik werk samen met Tree-Nation, een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van klimaatverandering en het herbeplanten van de aarde. Tree-Nation faciliteert wereldwijd het planten van bomen. Hun primaire focus ligt op de tropische gebieden, omdat bomen sneller groeien en dus sneller CO2 opnemen - en ik hoop natuurlijk dat je het met me eens bent dat we haast hebben om voor moeder aarde te gaan zorgen! Er is ook een andere reden waarom hun primaire focus op de tropische gebieden ligt, en dat is omdat deze gebieden te lijden hebben onder ernstige ontbossing, wat betekent dat 85% van de terrestrische biodiversiteit wordt bedreigd, met veel soorten die op de rand van totale uitsterving staan. Ik wil zo graag helpen dit te veranderen, zodat we onze diverse biodiversiteit kunnen behouden. Tree-Nation heeft het proces van het planten van een boom heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt, in de hoop dat meer mensen zullen bijdragen aan het herplanten van de bomen en zo een verschil zullen maken. Met 4 grote projecten in respectievelijk Nicaragua, Colombia, Niger en Madagaskar, en meer dan 110.000 mensen en 1000 bedrijven, ben ik ervan overtuigd dat deze organisatie kan helpen om impact te maken in een mondiale context.

Dus hoe werkt het?
Als je een bestelling op mijn website hebt geplaatst, ontvang je eerst van mij een bevestigingsmail met details van de bestelling. Even later ontvang je een aparte e-mail van Tree-Nation met als kopje "WeDoArt Store bood een boom aan op Tree-Nation." - mocht je binnen een uur geen e-mail ontvangen, check dan het spamfilter of onder Adverteren etc. Wanneer je de e-mail opent staat er een link naar de website van Tree-Nation, waar je virtueel je eigen boom kunt planten in ons WeDoArt-bos. Nadat u uw boom virtueel heeft geplant, kunt u alle informatie over uw echte boom vinden; de specifieke gegevens, de locatie en een link naar uw Boomcertificaat, waarmee alle bomen die bij Tree-Nation worden geplant, worden voorzien. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over mijn initiatief om bomen te planten als ik. Op deze manier herbeplanten is een grote en niet in de laatste plaats belangrijke stap in een poging om de schade en de CO2-voetafdruk van de huidige productiemethoden te minimaliseren en zo een betere toekomst te verzekeren voor de aarde en de kinderen die we hebben gemaakt om erop te leven. Zodra je je eerste aankoop hebt gedaan, kunnen we beginnen met het herbeplanten van ons land - en samen een verschil maken!

 

Bezoek mijn bos hier

WeDoArt Tree-Nation Partner

Neem contact met mij op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.