Voor elk item dat ik verkoop, plant ik een boom

Bedankt voor je bomen

Voor elk item dat ik verkoop, plant ik een boom.
Als je dan 3 posters en 3 lijsten koopt, plant ik 6 bomen.
Of beter gezegd, het is eigenlijk alsof JIJ je eigen bomen plant in mijn WeDoArt-bos. In een poging om CO2-neutraal te zijn, heb ik samengewerkt met Tree-Nation, die zich enorm inspant om de hoeveelheid bos te behouden - dit werk steun ik natuurlijk.Waarom doe ik dat?
Ik vind dat een bedrijf nooit een negatieve impact op het milieu mag hebben. Met mijn intrede in de wereld van posters, wist ik vanaf het begin dat het niet gemakkelijk zou zijn om dit waar te maken. Hoewel ik een printer ben met 100% groene stroom, milieuvriendelijk papier gebruik en elke dag vecht om de CO2-uitstoot te verminderen, ben ik me ervan bewust dat de posterindustrie een grote boosdoener is voor het klimaat en onze planeet schaadt. Daarom wil ik nu een positieve bijdrage leveren aan de zorg voor de planeet, het klimaat en onze kinderen door mijn klanten bij het proces te betrekken, zodat we samen de planeet kunnen herplanten.

Wat is Tree-Nation?
Ik ben een samenwerking aangegaan met Tree-Nation, een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van klimaatverandering en het herbeplanten van de aarde. Tree-Nation faciliteert het planten van bomen wereldwijd. Hun primaire focus ligt op de tropische gebieden, omdat bomen sneller groeien en dus sneller CO2 opnemen - en natuurlijk hoop ik dat je het met me eens bent dat we haast hebben om voor moeder aarde te zorgen! Er is nog een andere reden waarom hun primaire focus op de tropische gebieden ligt, en dat is omdat deze gebieden te lijden hebben van ernstige ontbossing, wat betekent dat 85% van de terrestrische biodiversiteit wordt bedreigd, waarbij veel soorten op de rand van volledig uitsterven staan. Ik wil hier zo graag verandering in brengen, zodat we onze diverse biodiversiteit kunnen behouden. Tree-Nation heeft het proces van het planten van een boom heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt, in de hoop dat meer mensen zullen bijdragen aan het herplanten van de bomen en zo een verschil maken. Met 4 grote projecten in respectievelijk Nicaragua, Colombia, Niger en Madagaskar, en meer dan 110.000 mensen en 1000 betrokken bedrijven, ben ik ervan overtuigd dat deze organisatie kan helpen om impact te maken in een wereldwijde context.
Dus hoe werkt het?
Als je een bestelling op mijn website hebt geplaatst, ontvang je allereerst een bevestigingsmail van mij met de details van de bestelling. Even later ontvang je een aparte e-mail van Tree-Nation met de kop "WeDoArt Store heeft een boom aangeboden op Tree-Nation." - mocht je binnen een uur geen e-mail ontvangen, controleer dan de spamfilter of onder Adverteren etc. Bij het openen van de e-mail staat een link naar de Tree-Nation website, waar je virtueel je eigen boom kunt planten in ons WeDoArt forest. Nadat u uw boom virtueel heeft geplant, vindt u alle informatie over uw echte boom; de specifieke details, de locatie en een link naar uw Boomcertificaat, waarmee alle bomen die bij Tree-Nation worden geplant, worden uitgerust. Ik hoop dat u net zo enthousiast bent over mijn initiatief voor het planten van bomen als ik. Herbeplanting op deze manier is een grote en niet de minste belangrijke stap in een poging om de schade en CO2-voetafdruk van de huidige productiemethoden te minimaliseren en zo een betere toekomst te garanderen voor de aarde en de kinderen die we hebben gecreëerd om erop te leven. Zodra je je eerste aankoop hebt gedaan, kunnen we beginnen met het herbeplanten van ons land - en samen het verschil maken!

 

Bezoek hier mijn bos

WeDoArt Tree-Nation Partner

Kontakt mig

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.