Gele poster met grafisch motief

Gul grafisk plakat - WeDoArt

Hou je van grafische ontwerpen? Wat dacht je ervan om een ​​gele poster aan de muur te hangen? Het brengt leven in je witte muren en creëert pit, ziel en charme in je interieur.

Zo'n grafische poster ligt voor de hand voor wie niet zo dol is op natuurmotieven of posters met eten of dieren erop. De grafische expressie past beter in je minimalistische en moderne stijl. Hang je poster met geeltinten los op of creëer een hele posterwand met grafische motieven.

Je vindt er een groot aantal prachtige posters met spannende vormen en grafische uitdrukkingen - cirkels, vierkanten, lijnen en nog veel meer. Bekijk de volledige selectie van gele posters - en vergeet niet dat ik gratis verzend bij aankopen van meer dan DKK 450!

Bekijk hier de selectie gele posters

 

Decoratieve posters geel en andere tinten

Geel is niet de meest voor de hand liggende kleur om aan de muur te hangen. Maar het kan echt iets! Het is Deens design op zijn best. Welke Scandinavisch ingerichte kamer met een houten tafel en een lichte bank zou niet worden aangevuld met een expressieve poster in geel?

In mijn assortiment vind je verschillende decoratieve posters met gele en andere tinten erop. Het kan samen met vergelijkbare kleuren zoals rood, oranje en bruin zijn. Maar ook in combinatie met totaal andere kleuren zoals blauw en zwart.

 

Hang abstracte posters in geel in huis

Abstracte motieven zijn altijd populair geweest. Ze hebben iets charmants en tijdloos. Je kunt het motief lange tijd bestuderen zonder volledig te weten wat het is. De ene dag vertegenwoordigt het het ene, de andere dag lijkt het op iets anders. Dergelijke posters zijn vanzelfsprekend in een kleurrijk interieur. Maar ook in de minimalistische woning, waar je wilt breken met alle witte muren of de genuanceerde meubels.

Met de kleur geel op je poster creëer je echt iets opvallends om naar te kijken. Wie ziet de gele posters niet zodra ze de kamer binnenkomen? Hang de poster aan de muur bij de eettafel, lijst hem in op een dressoir in de inkomhal of laat hem stijlvol de kale keukenmuren sieren.

 

Moderne gele posters

Het is populair en actueel geworden om andere dingen aan de muur te hangen dan klassieke familiefoto's en posters met natuur, bloemen en dieren. Houd je helemaal niet van deze typische wanddecoratie en ook niet van dure schilderijen? Posters met grafische motieven zijn een vanzelfsprekende aanvulling op je interieur. Ze zijn opwindend en expressief en kosten bij lange na niet een mooi schilderij. Alle posters zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.


Dit vind je misschien ook leuk Alles zien