Blaas je huis nieuw leven in met unieke posters

Grafisk plakat

Misten de muren in de woonkamer, keuken, gang of een vierde plek in huis een extra touch?

Hou je van strakke lijnen, prachtige kleuren en geometrisch ontwerp?

Geeft u om duurzaamheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit?

We hebben een aantal unieke posters en fotolijsten geselecteerd die aan bovenstaande eisen voldoen.

 

Grafische posters van WeDoArt

Geïnspireerd door het Bauhaus-tijdperk ontwerpt Stefan een aantal hele mooie en unieke grafische posters, die zijn gedrukt op een mooi stuk 170 grams zijdepapier met watervernis. Het papier is ook halfmat en houtvrij.

 

Stefan is een opgeleide Grafisch Ontwerper en is de webshop begonnen omdat hij zijn passie voor Grafische Vormgeving, strakke lijnen en geometrisch ontwerp wil delen. Hij is als enige verantwoordelijk voor alles, van ontwerp tot orderafhandeling tot verzending naar de klant. Dit resulteert in de uitstekende klantenservice, wat ook terug te zien is op zijn Trustpilot.

 

Als je bij WeDoArt winkelt, krijg je gratis verzending en een tevredenheidsgarantie.

Als je een poster samen met een lijst koopt, zorgt Stefan ervoor dat de poster in de meegeleverde fotolijst wordt ingelijst. Dan is je enige taak eigenlijk gewoon volhouden en niet in de laatste plaats genieten van het resultaat.

Bekijk hier de grafische posters  

 

Fotolijstjes

Authentieke eik.

De unieke houten structuur van het frame wordt beschermd door een UV-coating. Dankzij de natuurlijke, mooie tinten van het eikenhout verfraait het frame elk motief met lichte en tijdloze elegantie. De UV-lak beschermt het hout tegen UV-licht en vuil.

Kristalhelder acrylglas.

 

Acrylglas is iets duurder dan gewoon glas, maar is het ook waard. Hoewel het dezelfde reflecterende eigenschappen heeft en zelfs minder weegt dan glas, is het ook onbreekbaar en kristalhelder - acrylglas is daarom de weg vooruit.

 

Eenvoudig verticaal en zijwaarts ophangen.

Flexibele metalen fittingen, vaste metalen beugels en het lichte gewicht van het frame maken de ophanging zowel in hoogte als zijwaarts eenvoudig.

 

Bekijk hier alle fotolijsten 

 

WeDoArt gaat het milieu in

100% groene stroom – alle posters worden gedrukt volgens een groene methode, waarbij de stroom alleen afkomstig is van wind- en zonne-energie.

 

De drukkerij is voorzien van het Swan-label - wanneer u een poster koopt die is gedrukt door een drukkerij met het Swan-label, kiest u voor een drukkerij die bijdraagt ​​aan een schoner milieu, een gezondere werkomgeving voor de werknemers en een schonere toekomst voor ons allemaal.

 

Eco-label papier – WeDoArt gebruikt alleen eco-label papier. Momenteel heeft 95% van het papier dat ze gebruiken het Nordic Ecolabel. De rest heeft een overeenkomstige EU-milieunorm.

 

U maakt een verschil voor het milieu als u winkelt bij WeDoArt

Voor elk item dat je koopt, plant Stefan een boom. Bedankt voor je bomen.
Als je 3 posters en 3 lijsten koopt, plant hij 6 bomen. Of beter gezegd, het is eigenlijk alsof JIJ je eigen bomen plant in zijn WeDoArt-bos. In een poging om CO2-neutraal te zijn, werkt WeDoArt samen met Tree-Nation, dat zich enorm inspant om de hoeveelheid bos te behouden - dit werk ondersteunt WeDoArt natuurlijk.


Dit vind je misschien ook leuk Alles zien